Helaas is live muziek bij horeca niet toegestaan tot 20 september. Dit betekent dat wij de Zondagzomeravonden helaas moeten annuleren. 

Geen huiskamer maar een achtertuinconcert. Onder de notenboom en met de ondergaande zon. In dit sfeervolle tafereeltje vinden de Zondagzomeravonden plaats. Deze zomer hebben we er twee in de planning. Namelijk op 15 augustus 2021 The Allyway en 29 augustus 2021 The Love Boat Ladies. 

We hopen en verwachten dat deze twee avonden door mogen en kunnen gaan met de huidige coronamaatregelen. Hou onze Facebook of Instagram in de gaten voor de updates

De tuin is geopend vanaf 19.00 uur, muziek begint om 20.00 uur. Entree bedraagt          € 3.50. Dit bedrag gaat deels naar de artiesten en deels naar het licht en geluid. Dit jaar kan je niet reserveren maar ben op tijd, vol is vol. Lees hieronder wat meer over de programmering en de artiesten. Volg ons op Instagram of Facebook voor meer info en updates!

Bekijk beschikbare data

De zomeravond
artiesten

Iedere zondagzomeravond nodigen we een andere artiest uit. Dit jaar zijn het er drie en hoewel ze alle drie heel verschillende zijn. Natives Of The Crooked Cage; eigen nummers afgewisseld met covers van o.a. Tom Waits en Queens Of The Stone Age. The Allyway; deze Boxmeerse band komt in semi-akoestische setting luisterliedjes ten gehore brengen. En The Love Boat Ladies; brengen eclectische liedjes uit het verleden naar het heden. Hebben ze twee dingen gemeen. Gezien ze alle drie al eens eerder hebben opgetreden kunnen we met zekerheid zeggen dat het een fijne en zwoele avond wordt. En twee, wij van De Meerstoel zijn fan!

 

En ook leuk 
om te weten

Bij slechte weersomstandigheden en/of regen moeten we helaas de avond annuleren. Duimen dus dat het zonnetje blijft schijnen die dag. Houd onze Instagram of Facebook pagina in de gaten voor updates. Deze avonden zijn mede mogelijk gemaakt door, én worden gepresenteerd door Rob Tonnaer, die ken je vast nog wel van onder andere Muziekpark. Het licht en geluid wordt verzorgd door Je Sound. Dit jaar gaan we voor het eerst met munten werken. Dat gaat allemaal net wat makkelijk en sneller en zorgt voor een nog groter festivalgevoel. Vier de zomer in de onze picknicktuin!

Alle activiteiten

We zijn gestopt

We gaan stoppen!
Lieve allemaal, we gaan stoppen met De Meerstoel. Na ruim 30 jaar kijken we met gepaste trots en een voldaan gevoel terug op prachtige jaren! 
Lees hier meer