Afhaalpunt
Afhaalpunt
Afhaalpunt
Afhaalpunt

Afhaalpunt

Vanaf 11 april zijn wij een afhaalpunt voor lunchpakketten, huisgemaakte stroopwafels en koffie!
Geopend op zaterdagen, zondagen en feestdagen van 11.30 uur tot 15.30 uur. 

Het lunchpakket bestaat uit: bruin brood, mais brood, roggebrood, runderrookvlees, geitenkaas, rode- uienchutney, pesto van walnoten, peer, gekookte eitjes en twee heerlijke sapjes.
€ 22.50 per pakket voor 2 personen. 
Eventueel uit te breiden met een boterham met het kleurrijkste beleg ooit (discodip) + € 2.00, leuk voor de kleintjes!

Gelukkig mogen we nog naar buiten en een stuk fietsen en of wandelen. Als je maar de 1.5 meter afstand houdt! Combineer een leuke wandeling en of fietstocht met het ophalen van jouw lunchpakket. Picknicken kan ook, bordjes, servetten en bestek zitten ook in het pakket. Neem dan wel zelf nog een dekentje mee en houdt, ook tijdens het picknicken minimaal 1.5 meter afstand. Gebruik eventueel ons 'meetlint' (zit ook in het lunchpakket). 
Zoals je van ons gewend bent proberen wij zoveel mogelijk lokale ingrediënten te gebruiken. En nu natuurlijk al helemaal! Met het ophalen van dit lunchpakketje steun je dan ook nog eens zes andere lokale ondernemers! 

Wil je zeker weten dat er een lunchpakketje op jou wacht? Bestel dan minimaal een dag van te voren via het formulier hiernaast. Of ga lekker op de bonnefooi, dan kan natuurlijk ook. 
Naast het lunchpakket hebben we ook nog meeneem koffie en onze huisgemaakte stroopwafels in de aanbieding.