Agenda 2018
Agenda 2018
Agenda 2018
Agenda 2018

Agenda 2018

Hieronder een overzicht van al onze leuke en lekkere activiteiten. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Zaterdag 20 oktober 2018
13:00 uur

Kruid- en struintocht Maasheggen

Een wandeling die de rijke diverse flora van het unieke Maasheggengebied laat zien én laat proeven. Ga samen met onze gids wandelen, ontdekken, kijken, proeven en struinen door de weilanden, langs de Maas, door de Maasheggen en in het bos door de Vortumse Bergjes. Pluk, proef en leer over de bijzondere kruiden en planten in het unieke Maasheggengebied.
De wandeling is inclusief: thee en wat lekkers bij ontvangst, een unieke Maasheggentas, pen, vrolijk vormgeven handboekje inclusief recepten, flesje water, 2,5 tot 3 uur durende wandeling met gids en een Maasheggenwaterijsje op warme dagen of een kopje soep op koude dagen. De wandeling start om 13.00 uur en eindigt rond 16.30 uur. De kosten bedragen €19,50 per persoon.
Aanmelden
Vrijdag 02 november 2018
18:00 uur

Syrisch uit eten Met Jihan

Syrisch uit eten Met Jihan

Op vrijdag 2 november mogen wij Jihan verwelkomen, deze Syrische dame neemt de keuken van ons over en gaat een 3- gangen diner met alleen maar authentieke Syrische gerechten bereiden. Wat je kan verwachten? Nou, een boel gezelligheid, fijne kruidencombinaties, heerlijke rijstgerechten, smakelijk deeggerechten, verrassende vleesgerechtjes en vooral eten dat met liefde is bereid. Maak kennis met de Syrische keuken en laat je verrassen door het enthousiasme van Jihan en ontdek nieuwe smaken! De prijs bedraagt € 22.50 per persoon.

Aanmelden
Zaterdag 03 november 2018
13:30 uur

Theeproeverij met theesommelier

Theeproeverij met theesommelier
Foodpairing met thee. De Meerstoel verzorgt kleine maar heerlijke hapjes. Maar liefst 6- gangen zowel hartig als zoet. Samen met onze theesommelier, Marloes gaan we dit combineren met lekkere, verrassende en bijzondere theeën. De prijs bedraagt €19,95 per persoon.
Aanmelden
Vrijdag 09 november 2018
18:00 uur

Veganistisch diner met Resi

Veganistisch diner met Resi

Veganistisch uit eten in Land van Cuijk! Op vrijdag 9 november nodigen wij onze gastchef Natuurlijk Resi weer uit. Resi, foodcoach en foodblogger uit Maashees gaat speciaal voor De Meerstoel een geheel veganistische drie-gangen diner verzorgen. Resi neemt deze avond de keuken van ons over en creëert met haar visie over voedsel een prachtig diner. Geen dierlijke producten maar wel een boel mooie en pure ingrediënten! De prijs bedraagt €28,50 per persoon inclusief tafelwater.

Aanmelden
archief