Welkom in een vrij onbekend maar prachtig stukje Nederland! De Meerstoel bevind zich middenin de Maasheggen UNESCO man & biosphere. De Meerstoel ligt niet alleen aan de Maas maar ook aan het stuw- en sluizencomplex te Sambeek.

De Meerstoel is gevestigd in een voormalige sluiswachterswoning. Aan de voorzijde heb je zicht op de dalende en stijgende boten in de sluis. Aan de achterzijde kijk je uit over de hagen en weilanden van de Maasheggen.

Bekijk activiteiten

Welkom
Levensgenieter

Sambeek ligt in het Land van Cuijk, waar van alles te doen en te bezichtigen is. De Maas vormt de natuurlijke grens tussen Noord- Brabant en Limburg. Bij De Meerstoel bevind jij je in Noord-Brabant maar je kijkt uit over de Maas en Limburg. Een goed combi dus tussen de Limburgse bourgondisch mentaliteit en Brabantse gezelligheid. 

Voor fietser
en wandelaar

Voor de fietsers; we bevinden ons tussen fietsknooppunt 38 en 04. Voor de wandelaars; we liggen bijna aan wandelknooppunt 01. Wil je de omgeving op je eigen houtje ontdekken? Dan ligt er een plattegrond inclusief wandelroutes voor je klaar. Of wellicht nog leuker, ontdek de omgeving aan de hand van een van onze bijzondere activiteiten.

Alle activiteiten

We zijn gestopt

We gaan stoppen!
Lieve allemaal, we gaan stoppen met De Meerstoel. Na ruim 30 jaar kijken we met gepaste trots en een voldaan gevoel terug op prachtige jaren! 
Lees hier meer