Het dorpje Sambeek ligt in het Land van Cuijk. Onder de oudste stad van Nederland, Nijmegen en boven de groene stad aan de Maas, Venlo ligt het charmante Land van Cuijk. 

Een, voor veel mensen nog onontdekte streek. Die naast een rijke historie ook een ruim aanbod van evenementen, musea, bezienswaardigheden, activiteiten en een boel gezelligheid heeft. Kijk op www.landvancuijk.nl voor een compleet overzicht.

Bekijk activiteiten

Bezoek de
diverse natuur 

Binnen het Land van Cuijk is er grote diversiteit aan natuur. Beleef het unieke Maasheggengebied, wandel door de bossen in Sint Anthonis en ga het water op bij de Kraaijenbergse plassen. Neem een kijkje op www.visitlandvancuijk.nl en leer alles over de negen verschillende reisbestemmingen in het Land van Cuijk.

Beleef de
rijke historie

Het Land van Cuijk heeft een rijke historie. Zo zijn er niet alleen de eeuwenoude Maasheggen maar zijn ook de sporen van de romeinen goed zichtbaar. Stap op de fiets en leg de Romeinse weg Cuijk en Boxmeer (Via Valentiniana) af. Bezoek het Oorlogsmuseum in Overloon en leer wat er gebeurd is tijdens de tweede wereld oorlog in het Land van Cuijk. Of bezoek bijzonder religieus erfgoed

Rondleiding stuw en sluizen
maandag 27 september 2021
aanvang 14:00 uur
€ 3.50 per persoon
info
Mee met de schaapherder
vrijdag 1 oktober 2021
aanvang 14:30 uur
€ 12.50 per persoon
info
Rondleiding stuw en sluizen
maandag 4 oktober 2021
aanvang 14:00 uur
€ 3.50 per persoon
info
Ga op Kruid- en Struintocht!
zondag 10 oktober 2021
aanvang 11:00 uur
€ 23.25 per persoon
info
Alle activiteiten