De Meerstoel wordt gerund door moeder en dochter. Een erg leuke en bijzondere samenwerking tussen jong en oud. Verrassend vernieuwend en gezellig ouderwets.

Deze dames staan met de hakken stevig in de (Maas)klei van de mooie natuur van de Maasheggen. Ze hechte beide grote waarde aan lokaal produceren, mooie samenwerkingen en zien de natuur als een van hun grootste inspiratiebron.

Bekijk activiteiten

Moeder en
dochter

Moeder is ruim dertig jaar geleden begonnen met De Meerstoel in de vorm van een diepvries gevuld met ijsjes. Jaar na jaar werd de kaart uitgebreider. Dochter keerde na haar studie aan Design Academy Eindhoven terug naar haar roots. De Meerstoel en de Maasheggen. Nu runnen ze samen De Meerstoel met een boel enthousiasme en veel liefde zoals alleen een moeder en dochter dat kunnen! 

Inspirerende en 
fijne plek

De Meerstoel is inmiddels doorontwikkeld tot een afhaalplek waar lokaal en lekker eten en drinken samenkomt met inspirerende ruimtes, bijzondere workshop en eigentijdse initiatieven. De Meerstoel is het beste van twee werelden, ouderwets gezellig en verrassend vernieuwend. Creatief en gastvrij, orgineel en tegelijkertijd authentiek. Welkom bij De Meerstoel!

Maasheggen-vlechten workshop
zaterdag 11 december 2021
aanvang 11:00 uur
€ 29.50 per persoon
info
Maasheggen-vlechten workshop
zondag 12 december 2021
aanvang 11:00 uur
€ 29.50 per persoon
info
Alle activiteiten