Picknicken langs de Maas
Picknicken langs de Maas
Picknicken langs de Maas
Picknicken langs de Maas
Picknicken langs de Maas
Picknicken langs de Maas

Picknicken langs de Maas

Met een goedgevulde picknickmand heerlijk toeven aan de mooie waterkant. Neem plaats op het gras, midden in de natuur en aan het water voor een smakelijk lunch! Een goed gevulde papieren tas voor twee personen kost € 22,50. Reserveer even vooraf, dan zorgen wij dat jouw lunchpakket klaar staat.

Het lunchpakket bestaat uit: bruin brood, mais brood, roggebrood, runderrookvlees, geitenkaas, rode- uienchutney, pesto van walnoten, peer, gekookte eitjes en twee heerlijke lokale sapjes.
Eventueel uit te breiden met een boterham met het kleurrijkste beleg ooit (discodip) + € 2.00, leuk voor de kleintjes!

Combineer een leuke wandeling en of fietstocht met het ophalen van jouw lunchpakket. Picknicken kan ook, bordjes, servetten en bestek zitten ook in het pakket. Neem dan wel zelf nog een dekentje mee en houdt, ook tijdens het picknicken minimaal 1.5 meter afstand. Gebruik eventueel ons 'meetlint' (zit ook in het lunchpakket). Zoals je van ons gewend bent proberen wij zoveel mogelijk lokale ingrediënten te gebruiken. En nu natuurlijk al helemaal!

Wil je zeker weten dat er een lunchpakketje op jou wacht? Bestel dan minimaal een dag van te voren via het formulier hiernaast. Of ga lekker op de bonnefooi, dan kan natuurlijk ook. 
Naast het lunchpakket hebben we ook nog meeneem koffie en onze huisgemaakte stroopwafels in de aanbieding.