Kom vergaderen, geef je presentatie of laat je inspireren in een oude sluiswachterswoning midden in het Maasheggen UNESCO man and biosphere gebied. 25 kilometer onder Nijmegen en 40 kilometer boven Venlo ligt het dorpje Sambeek waar De Meerstoel is gevestigd. Er zijn twee ruimtes beschikbaar, het Maasheggenlabaratorium (maximaal 8 personen) en de Sluiswachterskamer (maximaal 16 personen). Combineer jouw zakelijke evenement, werksessie of training met een van onze bijzondere activiteiten of workshops. Neem even afstand van de materie, stap uit de dagelijkse werkroutine en ga naar buiten, de mooie natuur in. 

Kies tijdens de pauze voor een rondleiding bij de stuw- en sluizencomplex of proef de Maasheggen tijdens de Kruid- en struintocht. Koppel een teambuilding activiteit aan je vergadering met een stoere en ambachtelijke workshop Maasheggenvlechten.

Maak deze inspirerende dag compleet met een lunch in de vorm van een picknicktas. Neem pauze met een heerlijk en ambachtelijk ijsje van The NICE Company of sluit de dag af met een gezellige borrel. Dan vullen wij de borrelkoelkast aan met onder andere lokale speciaalbiertjes. 

Reserveer nu

Huiselijk vergaderen
in de Sluiswachterskamer 

De voormalige woonkamer van de oude sluiswachterswoning is omgetoverd tot een vergaderruimte. Een ruime kamer met zicht op de dalende en stijgende schepen en het imposante stuw- en sluizencomplex. Een ideale plek voor groepen van maximaal 16 personen die in een inspirerende ruimte een boel werk willen verzetten en een flink aantal (scheeps)knopen willen hakken. De Sluiswachterskamer heeft via een schuifdeur toegang tot onze picknicktuin. Tijdens de huidige coronamaatregelen is het maximaal aantal personen 8, normaliter 16. 

Vergaderen in het
Maasheggenlaboratorium

Een lab als vergaderruimte voor maximaal 8 personen. De hoge werktafels, krukken en laboratorium inrichting zorgen voor een actieve en energieke atmosfeer. Ideaal voor kleine groepen die willen experimenten met nieuwe ideeën. Laat je inspireren door het prachtige uitzicht over de Maasheggen. Let op, voor het Maasheggenlaboratorium moet je twee trappen omhoog (dus niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn). Tijdens de huidige coronamaatregelen is het maximaal aantal personen 5, normaliter 8.

Ervaringen van eerdere vergaderingen

Reserveer nu

WANNEER

Vrij
Bezet
In overleg

DE DETAILS

Vragen / opmerkingen

BEVESTIGEN

Kostenindicatie
  • Vergaderen6129
  • Kruid-en Struintocht 23.25 pp23.250
  • Workshop vlechten 29.50 pp29.500
  • Op pad met herder 12.50 pp12.500
  • Rondleiding sluis 3.50 pp3.500
  • lunch 14.00 pp14.000
  • fruit en zoetigheid 4.50 pp4.500
  • nice ijsje3.00 pp3.000
  • Totaal
  • borrelkoelkast per drankje berekend
Let op: dit is een indicatie en prijzen zijn excl. BTW
Bedankt voor de aanmelding!
Wij zullen deze per e-mail bevestigen.

We zijn gestopt

We gaan stoppen!
Lieve allemaal, we gaan stoppen met De Meerstoel. Na ruim 30 jaar kijken we met gepaste trots en een voldaan gevoel terug op prachtige jaren! 
Lees hier meer